Advies

Naar een vitale organisatie

Bedrijven en instellingen zijn voortdurend in beweging. Strategie en beleid worden afgestemd op (verwachte) ontwikkelingen in de markt. Digitalisering en robotisering hebben grote impact op de totale organisatie, op afzonderlijke afdelingen en individuele medewerkers. Functie-eisen en competenties moeten worden aangepast aan nieuwe ontwikkelingen en veranderende vragen van klanten en stakeholders.

Tactisch HR-beleid is onmisbaar voor de vitale organisatie die zich opmaakt voor de veranderingen van morgen. Leiderschap op alle niveaus is van belang om weerstand te overwinnen en de gewenste transitie mogelijk te maken.
Krikke Advies draagt daaraan bij vanuit veranderkundige expertise en ervaring.

Strategie en realisatie

Realistische doelen en concrete implementatie zijn essentieel voor het succes van de organisatie in verandering. Krikke Advies ondersteunt het management bij strategische beleidsontwikkeling en de vertaling naar concrete acties.
Of het nu gaat om capaciteitsmanagement, reductie van ziekteverzuim of het ontwikkelen en opleiden van medewerkers: Krikke Advies adviseert en ondersteunt de implementatie. Doelgericht en evenwichtig in belang van organisatie en medewerkers.

Op zoek naar een ervaren HR-consultant die beleid en praktijk verbindt? Neem vrijblijvend contact op met Krikke Advies.